Hovenier Friesland? Totaaltuin levert alles wat je zoekt!

Een nieuwbouwhuis in Friesland en nog geen tuin? Of al enige tijd van plan de bestaande tuin eens goed aan te pakken?

Totaaltuin Friesland is dé totaaloplossing voor jou.

Vanuit het mooie Sneek leveren we tuinen door heel Friesland. Ook bij u in de buurt leverden wij inmiddels een aantal verschillende projecten op.

Bekijk onze laatste tuinen

Als dé hovenier van Friesland en omstreken levert Totaaltuin tuinen door heel Friesland. Raak geïnspireerd door de laatste opgeleverde tuinen bij u in de buurt!

Bekijk tuinen

Welke dienstverlening kunt u verwachten van de hovenier van Friesland en omstreken

Een goede hovenier is van alle markten thuis en een echte expert in de tuin.

Voor jou is het vooral belangrijk dat je goed weet wat je van je hovenier en je tuin verwacht.

Wij kunnen een totaaloplossing voor je leveren maar ook losse diensten. Daarom kiezen wij altijd voor een oplossing op maat. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een scherpe offerte op.

Wij leveren

Ook zakelijke tuinen doen wij graag!

Door de schaalbare opzet van Totaaltuin werken wij ook regelmatig samen met zakelijke klanten. Zo Hebben wij al honderden tuinen door heel Friesland mogen omtoveren tot een prachtig eindresultaat!

Toch nog even persoonlijk contact?

totaaltuin friesland icoon pompebled
Wij staan je graag te woord

Wij staan voor:

– Een gezamenlijk ontwerp en aanlegproces.
– Persoonlijk contact
– (Scherpe) vaste prijs
– Kennis van nieuwste tuintrends

“Totaaltuin luistert goed naar mijn wensen en hield tegelijkertijd rekening met wat er mogelijk was in mijn tuin. Ze hebben zelfs een tuinhuis op maat geleverd. Laat het mooie weer maar komen!”

– Tino Schurer

Een hovenier in Friesland?
We helpen u met..

Geen ontwerp, geen idee? Wij denken mee, leveren een ontwerp én realiseren de tuin. Een echte one-stop-shop met één aanspreekpunt.

“Wij weten wat we willen en zoeken een hovenier?” Ook hiermee helpen wij je verder. We werken vaker samen met derde partijen en vinden het geen probleem om een ontwerp van iemand anders uit te werken.

Heb je problemen met de afwatering of de drainage. We helpen je graag verder. In de loop der jaren hebben we nodige ervaring opgedaan en lossen wij het probleem voor je op. Ook bij u in de buurt hebben wij de nodigde drainage aangelegd.

Alleen op zoek naar sierbestrating? Geen steen of patroon is ons te complex. Wij leverden o.a. sierbestrating aan scholen door heel Friesland.

Schutting, pergola, tuinhuis of overkapping? Wij hebben speciaal een timmerman in dienst die jouw droom overkapping of schutting realiseert. Wij adviseren je met de juiste keuzes qua materiaal en wanneer nodig ook qua ontwerp. Op deze manier hoeft jezelf niet meer naar de Gamma of de Karwei

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Vanaf Sneek naar mijn tuin, is dat niet omslachtig en onnodig duur?

“Ik kan beter een hovenier uit mijn woonplaats kiezen”. Het antwoord is kort, maar krachtig. Nee! Kwaliteit staat bij ons voorop en door scherp in te kopen leveren we je gunstige prijzen. Je zult zien dat we in de prijs kwaliteitsverhouding zeer concurrerend zijn!

Onder andere door onze scherpe prijzen timmert Totaaltuin ook hard aan de weg buiten Friesland. Vooral de regio Amsterdam is erg populair.

Bekijk onze tuinen.

Een snel en efficiënt werkproces

Daarnaast plannen we zoveel mogelijk aaneengeschakelde blokken waardoor we heel efficiënt onze Totaaltuinen kunnen opleveren.

Met spoed op zoek naar een tuin? Door onze schaalbare opbouw zijn wij bij het gehele jaar instaat om snel voor je aan de slag te gaan!

Kortom: Hovenier Friesland? Informeer eens bij Totaaltuin Friesland.   

Ik kom graag in contact.

Dit vind je misschien ook interessant:

Kennismaken met totaaltuin, de hovenier van Friesland?

Geoffrey komt graag bij je langs om je te vertellen over de mogelijkheden!