Tuinaanleg Friesland

Lekker genieten van je nieuwe tuin

Totaaltuin verzorgt tuinaanleg in Friesland en omstreken en dat doen wij op doordachte wijze. Van een slim aangelegde tuin kun je namelijk langer genieten. We houden volledig rekening met de wensen die jij hebt. Wil je een bepaald type beplanting? Wij adviseren op welke plek in de tuin bepaalde bloemen en planten het beste bloeien. Houd je eigenlijk niet zo van tuinieren? Dan denken wij mee over een onderhoudsvriendelijke invulling van de tuin. Wij zetten hoe dan ook onze kennis over planten en bloemen in zodat jij het mooiste resultaat krijgt. Ook hebben we oog voor hoe je tuin zich verhoudt tot je huis, zodat het een in het verlengde ligt van het ander. Uiteraard gebruiken we tijdens de tuinaanleg kwalitatieve materialen: van planten tot en met tegels. Zo kun jij nog jaren van je nieuwe tuin genieten!

Benieuwd naar de door ons aangelegde tuinen in Friesland?

Bekijk hier al onze tuin cases!

Onze tuinen

Kosten tuinaanleg Friesland

De kosten van onze tuinaanleg in Friesland en omstreken is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Je kunt er in ieder geval van uitgaan dat we duurzame en kwalitatieve materialen gebruiken en dat we onze kennis over beplanting, bestrating en tuininrichting goed inzetten. Totaaltuin Friesland maakt een onderscheid tussen een basistuin en exclusieve tuin. De prijs voor een basistuin is vanaf € 300.

Bekijk prijsoverzicht

Zo pakken wij het aan

Kennismaking gesprek

Stap 1

Ralph komt graag persoonlijk kennismaken. We vragen naar je wensen en meten de tuin op.

Tuinontwerp opzetten

Stap 2

Afhankelijk van de grootte van de tuin en de benodigde werkzaamheden, raden we misschien aan om een tuinontwerp te maken.

Advies op maat

Stap 3

Heb je een duidelijk beeld van wat je wilt en kun je dit goed aan ons uitleggen? Dan kunnen we je ook zonder ontwerp een advies op maat geven.

Tuinaanleg

Stap 4

Als je akkoord bent met het ontwerp en/of het advies, dan leggen wij de tuin aan. Werkzaamheden tijdens de tuinaanleg zijn bijvoorbeeld:

  • Tuin afgraven
  • Overtollig zand afvoeren
  • Straatwerkzaamheden
  • Beplanting aanbrengen
  • Gazon aanleggen
  • Beregening realiseren; ook automatisch
  • Drainage aanbrengen om overtollig water af te voeren
  • Vijver aanleggen
  • Schutting of hekwerk plaatsen

Tuinonderhoud

Stap 5

Na de tuinaanleg is het natuurlijk belangrijk om de tuin door de tijd heen goed bij te houden. Daarom kun je ook op ons vertrouwen voor tuinonderhoud.

Méér dan alleen tuinaanleg in Friesland

Zoals uit onze naam al blijkt, draait tuinaanleg bij Totaaltuin Friesland niet alleen om de beplanting en bestrating. Wij leveren jou alles wat je nodig hebt op het gebied van tuinaanleg in Friesland en omstreken. Je kunt daarom ook bij ons terecht voor de bouw van bijvoorbeeld een veranda, buitenbar of terrasoverkapping. Of bijvoorbeeld als je een schutting wilt laten plaatsen of verlichting wilt aanleggen. Zo heb je een vast aanspreekpunt voor al je tuinwerkzaamheden en staat je nog maar één ding te doen: genieten van je tuin, aangelegd door Totaaltuin Friesland.

Dit vind je misschien ook interessant:

TotaaltuinFriesland Jeffrey hovenier

Kennismaken met totaaltuin, de hovenier van Friesland?

Geoffrey komt graag bij je langs om je te vertellen over de mogelijkheden!