Klaar voor uw
droomtuin?

Schroom niet en neem een kijkje in ons tuinen archief.

Bekijk tuinen

Hovenier Heerenveen: De specialist in tuinonderhoud en ontwerp klussen!

Al een tijdje opzoek naar een specialist met groene vingers? Hovenier Heerenveen is van alle groene markten thuis om uw tuin volledig te verzorgen. Wij ontfermen ons over omgeving Heerenveen en laten direct van ons weten!

Op zoek naar hoveniersbedrijf Heerenveen? Ook met de meer uitdagende klussen helpen wij je verder.

Tuin accessoires of tuinbestratingen? Niets is te gek voor onze gespecialiseerde tuinontwerpers en hoveniers. Dus schroom niet om een afspraak te maken of stel een vraag aan één van onze medewerkers!


“Totaaltuin luistert goed naar mijn wensen en hield tegelijkertijd rekening met wat er mogelijk was in mijn tuin. Ze hebben zelfs een tuinhuis op maat geleverd. Laat het mooie weer maar komen!”

– Tino Schurer

Hovenier Heerenveen – Tuin ontwerpen of laten ontwerpen?

Hovenier Heerenveen ontwerpt en onderhoud met veel plezier uw tuin voor particulieren en bedrijven en van kleine voortuinen tot grote achtertuinen. de wensen van de klant staan centraal! Daarom is het ook mogelijk de door uw ontworpen tuin gerealiseerd te krijgen door onze tuinmannen!

Met de opmaat gemaakte tuinen of sierbestratingen zijn onze hoveniers zeer creatief en meedenkend. Bij het ‘opmaat’ laten ontwerpen van uw tuin kunt u bijvoorbeeld ook denken aan de volgende tuinaccessoires:

  • Tuinhuisjes
  • Vlonders
  • Overkappingen
  • Zithoeken
  • Kunstgras
  • Bestrating
  • Vijvers
  • Schuttingen

Bent u dus op zoek naar een tuinhuis op maat, een vlonder aanleggen of een overdekte zitplaats? Onze tuinmannen van Totaaltuin Friesland staan voor u klaar!

Neem contact met ons op en plan een afspraak in om uw plannen werkelijkheid te laten worden!

Moderne tuin, voortuin, achtertuin, grote tuin, kleine tuin!

Onze hoveniersbedrijven stellen u nooit teleur! Onze groene vakmannen richten zich namelijk op de gehele tuin! We ontwerpen en onderhouden zowel vóór als achtertuinen, voor zowel gras als bestrating en vlonders. Geniet nu van alle seizoenen door de door onze tuinarchitecten ontworpen tuinen!

Ook zakelijke tuinen doen wij graag!

Door de schaalbare opzet van Totaaltuin werken wij ook regelmatig samen met zakelijke klanten.

Graag persoonlijk contact?

totaaltuin friesland icoon pompebled
Wij staan je graag te woord

Wij staan voor:

– Een gezamenlijk ontwerp en aanlegproces.
– Persoonlijk contact
– (Scherpe) vaste prijs
– Kennis van nieuwste tuintrends

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Tuin aanleg

De aanleg van uw tuin is de basis van het gewenste resultaat. Totaaltuin en bestrating Friesland garandeert namelijk een levendige uitstraling aan uw tuin. kies bijvoorbeeld uit stenen bestrating, vlonder, gras of zelfs kunstgras. Niks is te gek!

Wilt u graag uw terras of oprit bestraten maar heeft u simpelweg geen tijd of ervaring? Onze hoveniers van Totaaltuin Friesland staan voor u klaar om uw wensen te bevredigen!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een hovenier in Heerenveen

De kosten zijn sterk afhankelijk van je vraag. Wij hebben tarieven maar ook hier kan bij de juiste argumenten van afgeweken worden.

Wij rekenen vaste prijzen en rekenen geen meer prijs omdat wij uit Sneek moeten komen. U weet altijd waar u aan toe bent.

Wanneer kan ik mijn tuin laten aanleggen?

Hoveniersbedrijf Heerenveen staat het gehele jaar voor u klaar om u te helpen met uw droomtuin! Onze tuinarchitecten, hoveniers en tuintimmermannen staan raar en daad klaar om jou te leveren wat je nodig hebt om je tuin te realiseren. Schroom niet en neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat zijn jullie kosten?

Wij van het hoveniersbedrijf Heerenveen kunnen ons heel goed voorstellen dat jij graag een indicatieprijs krijgt voordat je met ons kennismaakt. Vandaar dat wij dit voor jou op een rij zetten. Totaaltuin Friesland maakt voor tuinaanleg een onderscheid tussen een basistuin en een exclusieve tuin. In welke categorie jouw tuin valt, is afhankelijk van de materialen en beplanting waar jouw keuze op valt.

Ik kom graag in contact

Dit vind je misschien ook interessant:

TotaaltuinFriesland Jeffrey hovenier

Kennismaken met totaaltuin, de hovenier van Friesland?

Geoffrey komt graag bij je langs om je te vertellen over de mogelijkheden!