Hovenier Leeuwarden; Het groenste hart van Friesland in uw tuin!

Of u nou behoefte heeft aan authentiek, retro of juist modern. Ervaar het groenste groen van hovenier Leeuwarden voortaan in uw eigen tuin!

Totaaltuin Friesland is dé totaaloplossing voor jou.

Vanuit het mooie Sneek leveren we tuinen door heel Friesland. Ook onze hovenier in Leeuwarden leverd inmiddels al een aantal verschillende projecten op.

Inspiratie opdoen?

Raak geïnspireerd door onze laatste tuininrichtingen en hoveniers projecten!

Bekijk tuinen

Diensten en mogelijkheden

Onze gespecialiseerde hoveniers denken altijd met u mee! Zo heeft u de mogelijkheid tot een losse dienst of een volledig project. Alles kan en alles mag en zo stellen wij onze offerte zo voor u op!

Bekijk hier de diensten van hovenier Leeuwarden:

Tuininrichting

Onze tuinarchitecten en hoveniers kunnen door het gebruik van hout altijd constructies van natuurlijke uitstraling toepassen. Dit zorgt ervoor dat u bij totaaltuin Friesland keuze hebt uit verschillende soorten tuininrichtingen zoals:

 • Tuinvlonders
 • Terrasoverkapping
 • Tuinhuis
 • Schuur
 • Veranda
 • Houten terras
 • Prieel
 • Tuinmeubelen, zoals tuintafels en tuinbanken
 • Buitenkeuken
 • Buitensauna
 • Andere unieke ideeën die wij graag voor je uitwerken

Toch nog even persoonlijk contact?

totaaltuin friesland icoon pompebled
Wij staan je graag te woord

Wij staan voor:

– Een gezamenlijk ontwerp en aanlegproces.
– Persoonlijk contact
– (Scherpe) vaste prijs
– Kennis van nieuwste tuintrends

“Totaaltuin luistert goed naar mijn wensen en hield tegelijkertijd rekening met wat er mogelijk was in mijn tuin. Ze hebben zelfs een tuinhuis op maat geleverd. Laat het mooie weer maar komen!”

– Tino Schurer

Een basis tuin voor een basis budget

Om te grote uitgaven te voorkomen verplaatst hovenier Leeuwarden zich altijd in de klant. Samen met onze hoveniers en tuinmannen bepalen jullie wat het best bij het budget en voorkeur qua tuin past. Uiteraard speelt de omvang van je tuin mee in de uiteindelijke prijsberekening.

Persoonlijke kwaliteit en garantie

Totaaltuin Friesland staat garant voor het verzorgen van een kwaliteit tuin. Ons personeel zorgt op een professionele en klantvriendelijke manier dat er een tuinontwerp en eindresultaat verzorgd wordt. Of we nou te maken hebben met een kleine klus of het verrichte van een redelijk groot project, onze vakmannen garanderen u een geweldig eindresultaat.

Offerte gebonden

Behoefte aan een vrijblijvende offerte? Het aanvragen van uw vrijblijvende is in één minuut gedaan!

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Veelgestelde vragen

Zitten er kostten verbonden aan een gesprek of offerte?

Aan een gesprek of offerte verbinden wij geen kostten. Onze vakmannen komen zonder extra kostten bij u langs om er zo voor te zorgen dat we het grootste budget kunnen investeren in het aanleggen van de tuin.

Rekenen jullie voorrijkosten buiten Leeuwarden?

“Ik kan beter een hovenier uit Sneek kiezen”. Het antwoord is kort, maar krachtig. Nee! Kwaliteit staat bij ons voorop en door scherp in te kopen leveren we je gunstige prijzen. Je zult zien dat we in de prijs kwaliteitsverhouding zeer concurrerend zijn!

Onder andere door onze scherpe prijzen timmert Totaaltuin ook hard aan de weg buiten Friesland. Vooral de regio Amsterdam is erg populair.

Ik kom graag in contact

Dit vind je misschien ook interessant:

TotaaltuinFriesland Jeffrey hovenier

Kennismaken met totaaltuin, de hovenier van Friesland?

Geoffrey komt graag bij je langs om je te vertellen over de mogelijkheden!