Over Totaaltuin Friesland

Alles wat je nodig hebt voor je tuin

Totaaltuin Friesland is jouw aanspreekpunt voor alle zaken in en om je tuin.

Onze tuinarchitecten, hoveniers en tuintimmermannen staan met raad en daad klaar om jou te leveren wat je nodig hebt om je tuin te realiseren. Of je nu een kleine klus te klaren hebt of een volledige tuin wilt aanleggen inclusief tuinontwerp en tuininrichting: wij zorgen op professionele en klantvriendelijke manier dat jouw droomtuin werkelijkheid wordt.

Onze tuinen

Dit is Totaaltuin Friesland

Wij houden rekening met je budget

Wij denken mee en leveren alles voor je tuin

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Je kunt altijd rekenen op kwaliteit

Onze aanpak

Wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk. Daarom komt Ralph altijd eerst kennismaken, voordat we je van advies voorzien. Zo weten wij waar jij naar op zoek bent en krijg jij een indruk van wat je van Totaaltuin kunt verwachten. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuininrichting en tuinonderhoud. Deze kennis brengen wij nu samen, zodat jij altijd kunt bouwen op onze totaaloplossing.

Ontwerp1

Kosten van Totaaltuin Friesland

Open communicatie is een van onze pijlers. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat jij graag een indicatieprijs krijgt voordat je met ons kennismaakt. Vandaar dat wij dit voor jou op een rij zetten. Totaaltuin Friesland maakt voor tuinaanleg een onderscheid tussen een basistuin en een exclusieve tuin. In welke categorie jouw tuin valt, is afhankelijk van de materialen en beplanting waar jouw keuze op valt. Betonnen terrastegels zijn bijvoorbeeld onderdeel van de basistuin; gebakken stenen van de exclusieve tuin. Wat je situatie ook is, wij houden rekening met jouw budget en denken mee over de mogelijkheden. Uiteraard speelt de omvang van je tuin mee in de uiteindelijke prijsberekening. Alle indicatieprijzen vind je in de tabel hieronder:

BasistuinExclusieve tuin
Tuinontwerpvanaf € 150Vanaf € 300
Tuinaanlegvanaf € 300vanaf € 800
Aanleg per m²€ 20 – € 70€ 75 – € 125
Tuininrichting€ 50 per uur€ 50 per uur
Tuinonderhoud€ 40 per uur€ 40 per uur
Tuinonderhoud – voorjaarsbeurtvanaf € 150vanaf € 150

Dit vind je misschien ook interessant:

TotaaltuinFriesland Jeffrey hovenier

Kennismaken met totaaltuin, de hovenier van Friesland?

Geoffrey komt graag bij je langs om je te vertellen over de mogelijkheden!